Interesați-vă
chiar acum!

Siropuri DaVinci Gourmet

DĂ UN PLUS DE SAVOARE

Siropurile vă permit să oferiți oaspeților dumneavoastră opțiuni la modă și specialități de sezon. Siropurile premium DaVinci Gourmet* sunt folosite de baristi de top și adaugă o altă dimensiune aromată specialităților de cafea și altor băuturi calde.

Personalize your beverage

Caramel, Vanilla and Hazelnut are the top 3 flavors, so be sure to include them in your range. Salted Caramel and Spiced Chai are also trending, and many consumers love to add some seasonal magic with Cinnamon and Amaretto, too!

DaVinci Caramel Syrup

GUSTUL DE CARAMEL CREMOS
Cu aroma sa fină de zahăr caramelizat în unt și un strop de vanilie, siropul nostru de caramel este un adevărat clasic. Siropul pentru cafea DaVinci Caramel are un gust delicios într-un latte macchiato, ciocolată caldă și alte specialități pe bază de espresso.

Fără lactoză, Fără gluten, Vegan
1L

DaVinci Vanilla Syrup

GUSTUL PUR AL VANILIEI
Aroma sa intensă de vanilie îl face un adevărat clasic printre siropuri. Siropul pentru cafea DaVinci Vanilla va da un plus aproape oricărei băuturi cunoscute de barista. Este deosebit de apreciat pentru adăugarea unui strop de aromă la cappuccino și alte specialități pe bază de espresso.

Fără lactoză, Fără gluten, Vegan
1L

DaVinci Hazelnut Syrup

O EXPLOZIE DE AROMĂ DE ALUNE
Aroma delicioasă a alunei crude, neprăjite. Siropul pentru cafea DaVinci Hazelnut are un gust delicios în latte macchiato și alte specialități pe bază de espresso.

Fără lactoză, Fără gluten, Vegan
1L

DaVinci Salted Caramel Syrup

CARAMEL CU O ANUMITĂ NOTĂ
Siropul pentru cafea DaVinci Salted Caramel este echilibrul perfect între dulce și sărat. Acest sirop oferă o combinație minunat de proaspătă de caramel clasic și vanilie cu accente sărate. Gustul său autentic transformă fiecare băutură obișnuită într-una specială.

Fără lactoză, Fără gluten, Vegan
1L

DaVinci Spiced Chai Syrup

AROMA PICANTĂ PERFECTĂ PENTRU ZILELE RECI
O aromă clasică de chai condimentat pentru a-ți încălzi iarna. Puterea concentrată a condimentelor din India combinată în siropul pentru cafea DaVinci Spiced Chai duce băuturile obișnuite la un nivel cu totul nou.

Fără lactoză, Fără gluten, Vegan
1L

DaVinci Cinnamon Syrup

SCORȚISOARĂ FIERBINTE IDEALĂ PENTRU ZILELE DE IARNĂ
Adaugă o notă de magie sezonieră sau de personalitate băuturilor voastre calde. Siropul pentru cafea DaVinci Cinnamon are un gust delicios într-un latte macchiato, ciocolată caldă și alte specialități pe bază de espresso.

Fără lactoză, Fără gluten, Vegan
1L

DaVinci Amaretto Syrup

DĂ BĂUTURILOR VOASTRE O NOTĂ DE MIGDALE
Adaugă o notă de magie sezonieră sau de personalitate băuturilor voastre calde. Siropul de cafea DaVinci Amaretto se potrivește perfect atât în specialitățile pe bază de espresso, cât și în ciocolata caldă.

Fără lactoză, Fără gluten, Vegan
1L